• Aku Bernama Africk Jinggo

    aku photo zul_zpsf2829d04.jpg
    Seorang guru yang mengajar Kemahiran Hidup Bersepadu. Mendapat pendidikan menengah di Sekolah Menengah Teknik Terengganu pada tahun 1982-1983. Setelah tamat SPM, Melanjutkan pelajaran ke UTM di dalam bidang Elektrik Kuasa. Namun begitu nasib saya kurang baik, saya terpaksa menamatkan pengajian tanpa ijazah atau diploma. Sekali lagi saya mencuba nasib menyambung pengajian saya ke UiTM (dulu ITM). Sekali lagi nasib tidak menyebelahi saya, saya tidak dapat menamatkan pengajian saya. Setelah itu saya memohon untuk mengikuti kursus perguruan asas di Maktab Perguruan Teknik, Kuala Lumpur. Setelah tamat kursus, saya ditempatkan di sebuah sekolah di Kuala Lumpur. Saya mencuba nasib sekali lagi dengan memohon memasuki UTM dalam program kembar UTM dan MPTI. Saya telah menamatkan pengajian saya di UTM Skudai dan mendapat Ijazah Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan(Kemahiran Hidup) pada tahun 1997.

  • Hit Counter

    • 898,577 Semenjak Jun 2007
  • ICT dalam Kemahiran Hidup

  • Khas Untuk Pentaksir Sekolah

  • RSS berita harian

    • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
  • Komen/Cadangan Yang Diterima

    RUZIYAH BT MOHD YUNU… on JADUAL SPESIFIKASI UJIAN KEMAH…
    aiman on Kerja Kursus KHB
    ipah on Lakaran Projek
    saloma ambo on JADUAL SPESIFIKASI UJIAN KEMAH…
    syjam on Reka cipta tingkatan 3 @ Modul…
  • Bertukar-tukar Link dengan Blog Kemahiran

    Copy dan paste kod di bawah di widgets blog anda Blog kemahiran hidup
  • Copyright

    All images are copyright of their respected owners and creators. All pictures are taken from the other site of the internet, magazine, newspaper and other media. But if you don't like your pictures to be online on my website, please email me at zaizulan@hotmail.com. I will remove this pictures immediately.
  • Dari mana Anda

    IP
  • aktiviti

  • Maklumat Baru

  • link

  • Categories

  • Meta

  • Advertisements

JADUAL SPESIFIKASI UJIAN KEMAHIRAN HIDUP BERSEPADU

JSU KHB PENGKALAN CHEPA 2012

JSU tanpa plotting . Sila nyatakan email jika ingin mengetahui maklumat lanjut.

terima kasih.

Advertisements

39 Responses

  1. assalamualaikum, saya amat berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang JSU. Boleh email maklumat lebih lanjut kepada saya.

  2. assalamualaikum, saya sangat berminat untuk mendapat maklumat lebih lanjut mengenai JSU KHB, boleh emailkan kepada saya

  3. asslamualaikum, saya berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang JSU…boleh emailkan saya

  4. cikgu, sy juga ingin mendapatkan maklumat berkenaan JSU ini. terima kasih.

  5. Cikgu, boleh email pada saya JSU ini. Amat berminat untuk mendapat maklumat lanjut.

  6. Assalamualaikum terima kasih kerana tuan telah banyak menolong guru-guru khb . semoga Allah membalas segala kebaikan tuan. Saya juga berminat untuk mendapatkan jsu tuan.tk

  7. salam sy juga berminat untuk dapat JSU..
    terima kasih kerana cikgu sudi membantu

  8. nak mitak tolong emel kpd saya jsu khb… areyuwan86@gmail.com

  9. akum cikgu….saya sekarang merupakan pelajar dpli…saya ingin mendapatkan contoh JPU dan pentaksiran….saya ingin bertanya..adakah untuk aliran PAV terdapat JSU kerana ia adalah program yang menggunakan konsep PBS……

  10. salam cikgu. saya pelajar upsi ingin memohon bantuan cikgu untuk mengemail JSU ini ke email saya fuzailsyafa@yahoo.com . Ini bertujuan untuk saya melaksanakan tugasan. terima kasih atau bantuan cikgu.

  11. Assalam Cikgu..boleh dah contoh jsu cikgu..saya berminat untuk mempelajarinya dan mengaplikasikan di sekolah saya.

  12. salam cikgu…saya minta tolong untuk emailkan JSU KHB kepada saya wan.asima@yahoo.com,..terima kasih

  13. assalamualaikum..
    mtk emailkan kpd saya juge.. nurhazlina.mohamad@gmail.com

  14. boleh email ke saya tak maklumat tentang Jsu khb ini…Razlin85@yahoo.com

  15. salam..cikgu..sy sgt memerlukan pengetahuan tambahan tentang jsu ini. email kepada saya di jar_z@yahoo.co.uk trima kasih na cikgu

  16. mohon jsu

  17. assalamualaikum….
    mohon emailkn jsu kh sekolah rendah pd saya untuk digunakan membuat tugasan OUM….tk amin_ttj@yahoo.com.my

  18. salam cikgu, boleh email saya tentang JSU khb sekolah rendah untuk buat assgment di lizalianafika@yahoo.com t/kasih.

  19. Cikgu,tolong e-mailkan JSU KH Tahun 4.Pertolongan Cikgu amat dihargai.Sekian.

  20. Salam. cikgu, minta tolong hantarkan email untuk JSU KHB PMR setiap elektif. Terima kasih.

  21. Tahniah dan terima kasih atas perkongsian maklumat. mohon untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perincian jsu kh teknikal..email: sukrina02@yahoo.com

  22. salam cikgu, mohon hantarkan JSU KHB Tingkatan 2 ert dan PMR ert. terima kasih cikgu. sal_redzuan85@yahoo.com.my

  23. salam cikgu saya berminat untuk mengetahui lebh lnjut tntng JSU….bleh ckgu emaikkan sy????

  24. Salam. cikgu, minta tolong hantarkan email untuk JSU KHB PMR setiap elektif. Terima kasih.

  25. slm cikgu saya berminat untuk mengentahui lebih lanjut tentang jsu khb nnti emelkan pada saya tqvm..

  26. salam cikgu saya berminat utk th lanjut tentang jsu kh pk ting 2…boleh email kan saya…tqvm

  27. assalamualaikum cikgu. saya berminat untuk mengetahui cara membina jadual penentu ujian untuk khb. boleh emailkan kpd saya.

  28. SALAM CIKGU..SAYA BERMINAT UTK TAHU TTG JSU kh thn4,5,6 DGN LEBIH LANJUT.BOLEH EMAIL SAYA.TQVM…

  29. cikgu boleh emailkan di alamat tba1027a@yahoo.com..tq sekali lagi

  30. salam.cikgu sy nak dapatkan Jadual Penentuan Ujian (JPU).kemahiran hidup tingkatan 1,2 dan 3. Boleh emailkan saya. Terima Kasih.

  31. maaf cikgu… gikgu wan kamal amat sibuk sekarang… Maklumat tentang Jadual Penentuan Ujian (JPU) ni… semua dlm otak dia… kita tunggu respon dari beliau…

  32. Assalamualiakum cikgu saya nak dapatkan Jadual Penentuan Ujian. Boleh tak emailkan saya… terima kasih

  33. tolong email contoh JSU khb PT 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: