CD & DVD KHB

DSC03267

Teaching materials and learning specific to the Integrated Life Skills teachers, students and all those involved in the Integrated Living Skills. Interested please contact me. Thank you.

194 Responses

  1. terima kasih kerana mengirim cd dan dvd ini. Saya semakin mudah untuk mendapatkan maklumat KHB. Saya juga mudah untuk mengajar anak didik saya kerana banyak bahan-bahan yang terkandung di dalamnya.. terima kasih affrick..semoga banyak lagi penerbitan seumpama ini dikeluarkan pada tahun-tahun hadapan.

  2. minat la dgn cd ni….sy cikgu khb gak….mcmn nk dpt???? email sy leh???..

  3. bagaimana caranya untuk saya mendapatkan cd dan dvd khb ini

  4. sy berminat dgn cd/dvd kh.

  5. bagaimana cara nk dapatkan cd/dvd kh ini?

  6. salam… bagaimana saya boleh dptkan cd & dvd ? boleh email kat saya….

    • salam sejahtera.

      kepada mereka yang berminat untuk mendapatkan dvd dan cd ini, sila pastikan tuan/puan/adik-adik meletakkan alamat email yang sebenar. Ini untk memastikan tuan/puan/adik-adik dapat dihubungi dengan segera.

      kepada mereka yang telah menerima bahan ini, minta berilah komen yang membina supaya kandungan dvd dan cd ini dapat dipertingkatkan lagi.

      terima kasih.

      • saya berminat utk dptkan cd tu camne.
        tq

      • berminat dengan cd khb ni. leh dapat satu copy?

      • saya berminat nak dapat cd dan dvd ni..camne caranye?

      • Saya adalah guru KHB-ERT dan Ketua Panitia di SMK Paya Besar, Kuantan. Dulu belajar di MP Teknik/MP Batu Pahat, Johor. Sekarang ni
        sedang buat PGSR-RBT di IP Sultan Mizan, Besut. Memang berminat sangat nak dapatkan CD & DVD nii…

      • Bagaimana nak dapatkan CD KH tu…

      • salam saudara Norshamsul,
        Bagi mendapatkan cd tersebut, pihak tuan akan dihubungi melalui email. Pastikan tuan meletakkan alamat email yang betul lagi tepat semasa menulis comments disini.
        terima kasih.

      • salam…sy pun berminat dgn cd/dvd tu. boleh tlg emailkan kpd sy jugak. tq

      • Mr. Africk jinggo,
        saya berminat dengan cd/dvd khb. tolong poskan kepada saya. kerjasama daripada anda amatlah dihargai sekian terima kasih

      • Saya berminat dengan CD & DVD KHB ini. Bagaimana dengan cara pembayaran. Tolong emailkan kepada saya dan poskan kepada saya.

        Kerjasama anda amat dihargai demi memantapkan lagi proses P&P KHB di sekolah saya.

      • Cikgu, saya pun berminat dengan cd/dvd ni.
        Boleh tolong kirimkan kepada saya.
        Jutaan terima kasih. Jasamu dikenang

      • berminat untuk mendapatkan cd atau DVD khb

      • saya berminat ngan cd/dvd nie.. harap dapat berikan maklum balas.. terima kasih..

      • saya rasa berminat untuk dapatkan cd/dvd KHB ni. camne nak dapatkannya?

      • saudari akan dihubungi melalui email. pastikan saudari memasukkan alamat email yang tepat semasa memberi comment di sini. Selalulah membuka email untuk mendapatkan meklumat.

      • saya berminat juga dgan cd @ vcd bagaiman saya boleh dapatkan nya .saya guru kh di smk st george tpg perak

      • saya berharap sgt2 untuk mendapatkan salinan CD ini.. harap tuan dapat emailkan kepada saya… tq

      • sila buka email saudara..

  7. salam….sy berminat utk membeli cd/dvd ni bg melicinkan lg ptakal sy nt

  8. Saya berminat untuk mendapatkan CD KHB. Sila kirimkan kepada saya. Berapa harga dan bagaimana cara bayaran. Terima kasih.

  9. saya berminat untuk mendapatkan CD ini. Harap dapat emel kan kepada saya. Terima Kasih

  10. salam, tk kerana bermurah hati untuk berkongsi maklumat P&P KHB. Saya juga berminat untuk mendapatkan CD tersebut. Harap dapatlah kiranya tuan emelkan kpd saya .

  11. Salam Sejahtera,

    Sehingga kini ramai telah menerima kiriman DVD dan CD KHB ini. Saya memohon jasa baik mereka yang berminat untuk segera membalas email yang dihantar oleh saya. Ini untuk memastikan kiriman dapat dihantar dengan cepat.
    Terima kasih.

  12. Saya berminat untuk mendapatkan CD ini. Harap dapat emel kan kepada saya . Saya seorang guru dari Pulau Pinang

    Harap dapat menerima e-mail daripada anda secepat mungkin . Sekian . Terima Kasih

  13. En. Africk, Saya sangat berminat untuk memiliki DVD dan CD ini.. harap dapat e-mail kpd saya.
    Terima kasih…

  14. salam… saya berminat juga nak dapatkan dvc/cd ini. harap dapat kerjasama…. tq….

  15. Salam,
    Saya guru kanan Tek Vok SMK Abdul Jalil, Hulu Langat. Mohon sekiranya boleh saya dapatkan CD dan DVD tersebut untuk kegunaan guru saya tahun 2010.
    Terima kasih

  16. Salam,
    Saya Pn Siti Suhailah guru kanan Tek Vok SM ISLAM HIDAYAH berminat untuk mendapatkan c tersebut.

  17. salam sejahtera.

    Sehingga kini DVD KHB banyak yang telah dihantar kepada mereka yang berminat. Ada juga yang meminta buku Manual Pengurusan Bengkel Kemahiran Hidup Bersepadu. Sebagai makluman, kos untuk kurier bahan-bahan tadi adalah sama. Tidak ada penambahan untuk kos kurier.

    Semoga 2010 lebih ceria dan selamat.

  18. Salam..CD ni merangkumi utk KHB ert sama ke..kalau ada, macamna nak order?

  19. Salam…. Saya GKMP Tek & Vok serta guru KHB SMK Banting berminat utk mendapatkan CD dan DVD tersebut. Terima kasih.

  20. camne nak dapat cd dan dvd tu?

  21. salam…saya pun berminat dengan cd dan dvd ni…mcamana nak dapatkannya?

  22. cikgu boleh kirimkan 1 copy cd ini untuk saya , saya adalah guru baru yang mengajar mata pelajaran ini, saya amat berminat dengan cd cikgu bolehkah cikgu kirimkan ke alamat sek.

  23. salam…..boleh saya dapatkan cd2 jhb tersebut?

  24. Salam..CD ni merangkumi utk KHB ert sama ke..kalau ada, macamna nak order?

  25. salam. saya mengajar khb ting 2&3. saya amat berminat dgn cd ni. mcm mn nk dapatkan cd tersebut

  26. saya berminat dgn cd ni.blh bgtau mcmana nk dptkannya.tq

  27. saya dari mrsm berminat dapat cd ni. macam mana nak dapatkan cd?

  28. salam…saya pun berminat dengan cd dan dvd ni…mcamana nak dapatkannya?

  29. Sila hantar cd yang dimaksudkan itu.

  30. assalammualaikum
    saya berminat bagi mendapatkan cd kemahiran hidup bagi tujuan PnP. tq

  31. saya berminat untuk mndptkn CD ni, tlg email detail . TQ

    • Salam sejahtera.
      Kepada mereka yang berminat untuk mendapatkan DVD dan CD KHB ini, saya mohon supaya menaip alamat email dengan betul dan tepat. Tuan/puan juga diminta membuka email untuk mengetahui bagaimana cara penghantaran bahan-bahan tersebut. Sehingga kini, semua penghantaran dapat disempurnakan dengan baik.
      Terima kasih.

  32. saya baru mengajar k.h untuk tahun ini. saya amat berminat untuk mendapatkan dvd dan cd tersebut.. tolong emelkan

  33. salam…

    saya amat berminat tentang CD dan DVD KHB tersebut…arap dapat emelkan segera..terima kasih saudara africk jinggo =)

  34. saya berminat membeli cd dan dvd khb. tolong email saya. terima kasih.

  35. Salam…saya juga seperti yang lain berminat untuk mendapatkan CD dan DVD. plz…email dgn segera memandangkan ini thn pertama mengajar khf2..coz thn2 yg lps ajar kh f..tq

  36. sy bminat utk mdapatkn CD..tlg email sy ye encik..

  37. saya berminat untuk mendapatkan cd kh ni..

  38. salam.. nampaknya ramai yang berminat, tuu yang menariknya. saya pun ingin mengetahui

  39. Salam. Saya berminat untuk mendapatkan cd tersebut. Mohon perhatian saudara

  40. sALam..sAyA mMg sgt³ berminAt nK mEnDapAtkN CD niE..Leh BgtAu cArA diA?

  41. Sila bantu saya..Saya amat mengakagumi website encik

    • salam juldo.

      blog ini tidaklah sehebat mana. Jauh sekali penghargaan saudara itu. Namun apa-apa pun, saya ucapkan berbanyak terima kasih. Saya dan beberapa rakan lain hanyalah memberi sumbangan sahaja. Banyak sumbangan dalam bentuk idea sahaja. Walaupun kami telah agak lama bertugas sebagai guru, semangat untuk belajar masih menebal lagi.
      harapan kami, sekiranya anda juga seorang pendidik, didiklah anak-anak murid anda sepertimana mendidik anak sendiri. Itu kaedah yang paling menyentuh jiwa murid-murid anda. Jika merotan, rotanlah sebagaimana anda berniat untuk mendidik anak anda.

      sekian.

  42. salam. saya turut berminat nak dptkan cd tersebut. Ada tak vcd atau video yg berkaitan dgn jahitan?

  43. salam kepada africk jinggo…saya berminat dengan cd yg ditawarkan..sila beri cara dan kaedah utk mendaptkn cd ini..terima kasih

  44. salam.saya berminat untuk mendapatkan cd tersebut. tq

  45. saya berminat nak dapatkan cd ni boleh emelkan kepada saya?

  46. boleh saya dapatkan salinan cd/dvd. Terima kasih

  47. salam..saya juga berminat dengan cd tersebut. email telah pun dilampirkan bersama.terima kasih…

  48. salam..saya juga berminat dengan cd tersebut. email telah pun dilampirkan bersama.terima kasih…

  49. web ni sesuai sgt untuk guru2 kh. apa kata kita tubuh team untuk kepentingan anak bangsa. boleh kita pakat2 sumbang idea dan bahan.

    apa mcam jinggo

  50. Salam….mohon jasa baik & tunjuk ajar tuan untuk dapatkan cd/dvd tersebut. Terima kasih.

  51. sy nk cd nik gak.camne nk dpt?

  52. macam mana nak dapatkan cd@dvd khb .
    cara,harga, apa yang ada didalamnya

  53. saya berminat utk mendapatkan cd ini

  54. saya sangat berminat untuk mendapatkan cd &dvd ini.

  55. saya berminat untuk mentapatkan CD ini. Moga ianya dapat menambahkan kesan pemahaman ke atas anak didik saya..

  56. Mcm mana mendapatkan cd & dvd khb ini. Harap dpt makluman dr cikgu..

  57. Salam… bagaimana nak dapatkan cd&dvd tu yer? berapa kos nye?

  58. macam mana nak dapatkan salinan cd n dvd tuh?

  59. Salam, saya cikgu Zainal, ngaja di SMK Seri Bintang Selatan, KL, nok tanyo demo CD & DVD tu. Kalu buleh demo buo sebut harga ko email kawe. Kito pernah jupo di KL dulu di hotel Jln Kelang Lama. Din tu senior kawe.tq.

  60. Salam, saya guru KHB di Hulu Langat Selangor. Saya berminat nak dapatkan cd&dvd KHB. Terima kasih.

  61. salam..saya juga berminat nak dapatkan cd @ dvd tu untuk tujuan P&P..tq

  62. berminat utk mendptkan CD

  63. salam, saya ingin mendapatkan cd/dvd KH form 1-3..jika ada boleh beri maklumat ke alamat emel di atas..?

  64. salam, sy bminat utk dptkn CD KH ni..

  65. salam sejahtera,

    kepada semua yang telah meminta DVD ini, pastikan anda membuka email yang telah dihantar.

    Kepada mereka yang telah menerima, saya ucapkan berbanyak terima kasih.

    Kemungkinan penghantaran akan mengalami kelewatan di musim cuti perayaan Tahun Baru Cina ini. Kesulitan amat dikesali.

  66. salam..sy juga br pertama kali mengajar khb..sy berminat utk mendapatkan cd/vcd tersebut..minta jasa baik cikgu emailkan pd sy..thanks a lot

  67. terima kasih dan tahniah kerana website cikgu ni memang banyak membantu saya dalam membangunkan panatia kemahiran hidup di sk nanga babai pakan julau sarawak…..saya berharap cikgu dapat mengirim atau copy kat bahan berkaitan dalam cd yg terdapat dalam website cikgu ni,,,thanks …

  68. Saya berminat mengetahui maklumat yang ada di dalam cd/dvd tersebut dan cara mendapatkannya.

  69. salam..saya cikgu dalila..saya berminat nak dapatkan semua cd/dvd form 1-3 utk subjek teras dan ERT..memandangkan saya pertama kali mengajar KH dan memegang kelas PMR pada 2010 ini. Harap dapat emelkan kepada saya secepat mungkin. Terima kasih.

  70. saya berminat untuk mendapatkan CD/DVD, harap cikgu dapat emailkan pada saya, sebab saya pun baru mengajar KHB, TQ cikgu

  71. saya berminat untuk dapatkan cd ini. macam mana caranye

  72. salam, saya berminat utk dptkan cd & dvd ni. tq

  73. askum….best gak ada cd 2.leh jugak wat rujukan tambahan n abm/bbm….klu nk cd 2, mcm mn?

    • shidah/shaza..alamat email saudari tidak dapat dihubungi. Mohon letakkan alamat email dengan tepat..terima kasih..

  74. salam saya berminat untuk mendapatkan cd dan dvd cikgu, boleh beritahu bagimana caranya. terima kasih.

    salmah

  75. Mr Africk jinggo,
    Terima kasih kerana membuka laman yang sgt2 berguna kepada guru2 baru seperti sy..dan sy amat berminat dgn cd/dvd tersebut. mintk tolong poskan kepada sy,..kerjasama dr Mr Africk amatlah sy hargai..
    TQ…

  76. saya minat bahan cd /dvd kemahiran hidup tersebut…saya dari sk nanga babai pejabat pelajaran daerah julau 96000 julau sarawak

    • wilson,
      mohon jangan diletakkan no telefon anda semasa menghantar komen di sini. pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya ianya akan menganggu privacy anda.

  77. tolong emailkan maklumat untuk dapatkan cd nie ye..tq

  78. Bolehkah saudara hantarkan cd/dvd kepada saya
    Terima kasih

  79. terima kasih dan tahniah kerana website cikgu ni memang banyak membantu saya dalam membangunkan panatia kemahiran hidup …..saya berharap cikgu dapat mengirim cd yg terdapat dalam website cikgu ni,,,

  80. salam…sy amat berminat dgn cd/dvd tu. boleh tlg emailkan kpd sy jugak. sy yakin dengan adanya cd/dvd ini dapat mmbntu proses PnP di sekolah kami.tima kasih…

  81. saya amat berminat dengan cd/dvd khb. bagaimana saya boleh mendapatkannya???.kalu bleh,mnta kerjasama untuk pos. bantuan anda amatlah dihargai sekian terima kasih

  82. Mr. Africk jinggo,
    saya berminat dengan cd/dvd khb. sila email saya bagaimana nak dapatkannya..

  83. salam
    saya nk order jgk cd/dvd khb?
    emailkan saya..bpe/cara byran

  84. Assalamualaikum….

    saya juga berminat cd/dvd khb tu. Boleh emailkan kepada saya bagaimana cara untuk mendapatkannya. Tq

  85. salam,sy cikgu KHB KT..minat nak dptkn cd ni..bo bg info..tq

  86. bagaimana caranya untuk saya mendapatkan cd dan dvd khb ini

  87. salam cikgu.saya nk tya camne nak dapatkan Cd/DVD KHB tu dan berapa harganya.sy merupakan cikgu praktikal di sekolah daerah Kamunting.jadi saya nk mencari bahan yang boleh diberikan kepada anak-anak didik saya.harap dapat maklum balas.

  88. salam,bolehkan pihak tuan jelaskan apakah yang terkandung dalam Cd/DVD tu?selain itu koleksi-koleksi DVD tu apakah isi kandungan die?insyaALLAH sy akan tempah untuk mendapatkannya.

  89. salam mr.affrick,
    saya guru KH dari SMK TamanMegah Ria, Pasir Gudang berhasrat untuk memiliki CD ini. Sila e-mel saya di hangaf@live.com . Terima kasih dan tahniah atas inovasi ini.

  90. saya sangat berminat dengan cd dan dvd tersebut. sila bantu saya bagaimana untuk mendapatkannya.

  91. Saya berminat nak dapatkan cd..bagi tahu caranya ye..

  92. Salam, nak tau lebih lanjut ttg cd dan dvd KHB.
    Tahniah kpd individu yg menyediakan blog ini.
    Jom cgu2 khb semua elektif beri semangat padu pada blog ini…

  93. sy berminat nak dapatkan cd dan dvd khb tersebut.kerjasama pihak tuan amatlah dihargai

  94. Salam Cikgu,

    Saya amat berminat dgn CD & DVD KHB ini. Bagaimana cara utk saya perolehinya. Sekian. Terima Kasih.

  95. saya nak jugak.

  96. Mr. Africk jinggo,
    Saya berminat dengan cd/dvd khb. tolong sent kepada saya. terima kasih.

    p/s: bagaimana dengan cara pembayaran?

  97. Salam.

    Saya amat berminat dengan CD/DVD KHB ini. Bagaimana saya boleh mendapatkannya?

  98. Bagaimana untuk mendapatkan CD & DVD KHB ini?

  99. salam. boleh emailkan saya cd dan dvd kh. saya sangat berminat .tq

  100. assalammualaikum
    sgt berminat untuk mendapatkan cd ini..tlg bgtau sy cara mendptknnye ye..trime kasih

  101. Salam tuan, saya amat berminat dengan cd dvd tu… bagaimana saya mahu menempahnya?
    Untuk pengetahuan saya gu KHB sek menengah. Amat harap cd dvd tu bagi memantapkan proses P&P.

  102. akum..saya berminat untuk mendapatkan cd&dvd khb ni..harap maklum dengan cepat di email cara untuk mendapatkannya dengan kadar segera…thank u..

  103. salam cikgu. saya sangat berminat dengan cd &dvd khb. Tq cikgu. Jasa mu dikenang.Salam

  104. Mr. Africk jinggo,
    saya berminat dengan cd/dvd khb. tolong poskan kepada saya. kerjasama daripada anda amatlah dihargai sekian terima kasih

  105. Salam,
    Saya berminat dgn CD&DVD khb ni. Tolong emailkan kpd saya bagaimana cara saya boleh dapatkannya. Terima kasih banyak atas kerjasama.

  106. saya berminat untuk mendapatkan cd dan dvd khb.
    tq.

  107. Salam,
    Saya berminat dgn CD&DVD khb ni. Tolong emailkan kpd saya bagaimana cara saya boleh dapatkannya. Terima kasih banyak atas kerjasama. Moga dapat menambah saya yang sedikit ini.

  108. Assalamualaikum. Saya berminat untuk mendapatkan CD/DVD tersebut.Bagaimana caranya?

  109. Saya berminat untuk dapat cd tersebut. Harap dapat emailkan kepada saya

  110. salam…sya berminat dgn cd khb nie utk sekolah menegah..Minta jasa utk memberi cara utk mendapatkannya..

    sekian

  111. saya sangat berminat dengan cd/dvd utk membantu dalam P&P. Cmner nak dapatkan?

  112. Saya berminat dengan CD & DVD KHB ini. Bagaimana dengan cara pembayaran. Tolong emailkan kepada saya dan poskan kepada saya.

    Kerjasama anda amat dihargai demi memantapkan lagi proses P&P KHB di sekolah saya

  113. saya ingin mendapatkan cd&dvd KHB..mcm mana caranya

  114. akum..saye masih lum lagi dapat ape2 respond ttg care untuk mendapatkan cd@dvd khb ni dari pihak africk d email saye…

  115. i need a copy of cd/dvd. how?

  116. salam..sy pun berminat dgn cdni..ms kat utm dlu pun ktorg ada wat cd pembelajaran camni…

  117. salam encik saya amat memerlukan pembelajaran dengan menggunakan cd/dvd..memudahkan dan melancarkan lagi proses p&p Kh yang terlalu padat dengan kekangan masa yang terhad. alangkah bagusnbya kalu semua bab dapat diajar dalm cd/dvd…please reply me

  118. salam. Saya amat berminat. Boleh tak kirimkan CD & DVD KHB kepada saya. terima kasih atas sumbangan yang tak terhingga..

  119. saya berminat nak dapatkan cd dan dvd ni.bagaimana cara untuk mendapatkannya?boleh email saya?TQ sabariaharul@hotmail.com

  120. salam…sy berminat untuk mendapatkan cd khb ini…tolong beritahu sy procedure utk daptkannya…terima kasih

  121. assalamualaikum..sy bminat utk mgtahui cd/dvd khb nie…nk tuhu cra pembyarannya..bleh tlg emailkn kpd sya x?..tmkasih

  122. salam…tuan.

    saya pun berminat CD & DVD KHB ini..cam nak dapatkan.

  123. kl xdpt emailkan cikgu blh bgatau csra mcm mn sy blh dptkan cd tersebut…tntang harga sy xkisah berapa..

  124. salam…saya turut berminat dengan cd & dvd khb…sila emailkan kepada saya juga…tq…

  125. plz forward maklumat berkaitan pembelian cd ini.tq

  126. salam…sy berminat nk dapatkan cd dan dvd ni…

  127. saya berminat dgn cd & dvd tersebut. boleh bagi maklumat lanjut?

  128. sy minta jgk cd n dvd tu. blh bantu saya dapatkan? tq.
    Wan, ingat aku lagi tak……kawan lame masa di MPT la. 19891990

    • oooo…tq zaineei…bendahari kehormat PGP ke ni..my best frenz…..tq..

      wan ahmad kamal

  129. Assalamualaikum..berminat utk mendapat bahan tersebut..minta maklum proses yang perlu..

  130. salam…saya berminat dengan cd & dvd khb…sila emailkan kepada saya juga…tq

  131. halo, saya berminat untuk mendapatkan bahan tersebut. sila email kepada saya. thanks….

  132. sy brmnt utk mndptkan cd/dvd ini..tlg emailkan maklumatnya

  133. assalamualaikum , saya ck dr sabah, berminat dgn cd & dvd khb, sila emel pd saya cara dapatkan bahan tersebut untk p & p saya, terima kasih

  134. assalamualaikum cikgu,
    blh x saya nk dptkn cd & dvd kh.sila bg info kat email saya
    lagi satu saya berminat dengan buku pemgurusan manual begkel kh
    terima kasih

  135. salam. sy pun seperti cikgu2 lain spt diatas. nak juga dapatkan vcd dan dvd. please mcm mana cara nak dapatkan.tq

  136. salam. sy pun seperti cikgu2 lain spt diatas. nak juga dapatkan vcd dan dvd. please mcm mana cara nak dapatkan.tq

  137. salam.. saya juga nak dapatkan cd/dvd ini.. untuk menambah pengetahuan saya.. harap dapat balas emel untuk proses order..

    tq.

    Mr KiD,
    SM (S) Saleha, Genting Highlands..

  138. En. Africk, Saya sangat berminat untuk memiliki DVD dan CD ini.. harap dapat e-mail kpd saya.
    Terima kasih…

  139. Hello, En. Africk, saya orang baru mengajar KHB, banyak lagi kena belajar. Minta jasa baik encik untuk kirimkan bahan dalam bentuk soft copy.

  140. saya ingin mendapatkan cd/dvd khb.bagaimanakah caranya.thanks

  141. slmt sejatera cikgu, saya jg berminat utk mendptkan cd/dvd khb ini. terima kasih

  142. bagaimana nak mendapatkan cd tersebut

  143. Asslm.!Saya ingin sekali dptkan CD dan DVD en.Untuk pengetahuan en sekolah saya baru beroperasi tahun 2010! jadi bnyk benda yg saya perlu buat utk semua bengkel kh.saya ketua panitia khb.jadi saya perlukan bnyk maklumat utk bagaimana melengkapkan bengkel kh!

  144. Salam,
    Saya berminat untuk mendapatkan vcd dan dvd cikgu di atas. Mohon cikgu emailkan butirannya kepada saya. Terima kasih. Selamat Hari Raya Aidiladha!

  145. Saya amat berminat,boleh tak email saya mengenai prosedure pembelian? terima kasih

  146. Salam. Saya berminat untuk dptkan cd ni. tlg email pada saya harga. tq

  147. salam….minta cg tlg kirim cd/vcd………..next year kena ajar KHB pulak…

  148. salam..saya b’minat utk m’dptkan dvd&cd KHB serta buku manual pengurusan bengkel KHB…sila email kpd saya..terimakasih

  149. salam….saya berminat dengan dvd, cd dan buku manual pengurusan bengkel…harap ckg dapat email kepada saya..tq

  150. Assalamualaikum.. Saya berminat dengan cd KHB tersebut… diharapkan tuan dapat memberikan maklumat tentangnya

  151. Tolong maklumkan bagaimana saya boleh dapatkan CD BBM KHB itu?
    Terima kasih.

  152. Salam cikgu. Sila nyatakan harga cd atau dvd khb tu. Nyatakan juga no akauan bank untuk transfer duit. Jika dapat akaun maybank ye cikgu. Tq

  153. i wan to have one

  154. assalamualaikum….saya berminat dengan dvd, cd dan buku manual pengurusan bengkel…harap ckg dapat email kepada saya..tq
    sy merupakan guru baru & dapat mengaja d sekolah yg baru jg..lbh kurg 5 bulan beroperasi. jd bhn abm masih tiada dan bnyk yg perlu sy blaja.. sy harap cikgu sudi membantu… tq so much

  155. salam,saya berminat untuk dptkan cd,dvd dan buku manual pengurusan bengkel.berapa harga semuanya dan cara utk dptkan brg2 tersebut.

  156. minta emailkan info cd,dvd dan manual ni serta cara pembayaran…

  157. apa kandungan cd dan dvd ni???

  158. sy berminat dgn cd dvd kh….pm sy mcm mane nk dpt kn nya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: